Total FAQ Accordion

Često Postavljana Pitanja

 • Upravo sam kupio/la vaš novi Colgate Total® - zašto ste ga promijenili ili zamijenili?

  Colgate je predan ponuditi najnaprednije proizvode kako bi zadovoljili sve veće potrebe naših potrošača za oralnom njegom.

   

  Nova napredna formula Colgate Total®-a rezultat je više od desetljeća razvoja, uključujući desetke laboratorijskih i kliničkih studija, kako bi se ljudima omogućilo poboljšano oralno zdravlje. Nova pro-aktivna tehnologija Colgate Total®-a pomaže u sprečavanju bakterija ne samo na zubima, već i na vašem jeziku, obrazima i zubnom mesu tijekom 24 sati *, za zdravlje cijele usne šupljine.

   

  Nova revolucionarna formula Colgate Total®-a donosi više pogodnosti nego ikada prije. Pruža izvrsnu zaštitu od plaka, gingivitisa, mrlja, zubnog kamenca, osjetljivosti i karijesa, a pruža i dodatne nove prednosti, uključujući traženje bakterija i pomaganje u sprečavanju bakterija za zaštitu cakline, trenutnu neutralizaciju mirisa povezanih s neugodnim zadahom i nove poboljšane okuse koji čine vašu usnu šupljinu čistom i svježom.

 • Je li novi Colgate Total® dobar kao stari?

  Novi Colgate Total® donosi više pogodnosti nego ikada prije! Pruža izvrsnu zaštitu od plaka, gingivitisa, mrlja, zubnog kamenca, osjetljivosti i karijesa te pruža dodatne nove pogodnosti, uključujući traženje bakterija i pomaganje u sprečavanju bakterija za zaštitu cakline, trenutnu neutralizaciju mirisa povezanih s neugodnim zadahom i nove poboljšane okuse koji čine vašu usnu šupljinu čistom i svježom.

  Za razliku od uobičajenih zubnih pasti koje štite samo zube, Colgate Total® pomaže u borbi protiv bakterija ne samo na zubima, već i na vašem jeziku, obrazima i zubnom mesu tijekom 24 sati *, štiteći cijelu usnu šupljinu.

 • Kako novi Colgate Total® djeluje drugačije u odnosu na stariju verziju?

  Novi Colgate Total® pruža potpuno zdravlje usne šupljine na potpuno nov način, u odnosu na način na koji je djelovala starija verzija Colgate Total®-a. Nova tehnologija Colgate Total®-a koristi jedinstvene sastojke kao što su cink i arginin zajedno s fluoridima za stvaranje proaktivne barijere koja pomaže u borbi protiv bakterija ne samo na zubima, nego i na jeziku, obrazima i zubnom mesu, za zdravlje cijele usne šupljine.

  - vezano za cink i arginin? Cink se proaktivno bori protiv bakterija u ustima, a arginin poboljšava njegovu raspodjelu tako da cijela usna šupljina - zubi, jezik, obrazi i zubno meso - dobivaju naprednu zaštitu.

  - koje sastojke je sadržavala starija verzija? Stara verzija paste za zube Colgate Total® je bila formulirana s jedinstvenom kombinacijom fluorida, triclosana i gantrez polimera za borbu protiv štetnih klica zubnog plaka, koje su uzrok najčešćih problema s oralnim zdravljem. Budući da je tvrtka Colgate predana proizvodnji najnaprednijih proizvoda kako bi zadovoljila sve veće potrebe ljudi za higijenom usne šupljine, ponosni smo što možemo s vama podijeliti novu revoluciju u oralnoj njezi s našom novom formulom za Colgate Total®.

 • Koja je razlika u formulaciji između novog Colgate Total®-a i sadašnjeg?

  Novi Colgate Total® kombinira cink s argininom kako bi se pružilo potpuno zdravlje usne šupljine na potpuno nov način u odnosu na prethodni. Nova tehnologija Colgate Total®-a koristi ove jedinstvene sastojke zajedno s fluoridima za stvaranje proaktivne barijere koja ne samo da pomaže u borbi protiv bakterija na zubima, nego i na vašem jeziku, obrazima i zubnom mesu
  (samo ako je potrebno): Colgate Total® je prethodno formuliran s jedinstvenom kombinacijom fluorida, triclosana i gantrez polimera.

 • Kako djeluje cink?

  Cink proaktivno pomaže u borbi protiv bakterija u ustima, a arginin poboljšava njegovu raspodjelu po usnoj šupljini, tako da zubi, jezik, obrazi i zubno meso dobiju sve benefite ove napredne zaštite.

 • Kako djeluje arginin?

  Arginin djeluje na poboljšanje raspodjele cinka, koji proaktivno pomaže u borbi protiv bakterija u ustima, tako da zubi, jezik, obrazi i zubno meso dobiju sve benefite ove napredne zaštite.

 • Da li novi Colgate Total® pruža antibakterijsku zaštitu? Koji sastojci osiguravaju antibakterijsku zaštitu?

  Da. Novi Colgate Total® osigurava antibakterijsku zaštitu. Za razliku od uobičajenih zubnih pasti koje štite samo zube, Colgate Total® pomaže u borbi protiv bakterija ne samo na zubima, već i na vašem jeziku, obrazima i zubnom mesu tijekom 24 sati *, za zaštitu cijele usne šupljine.

  Njegova napredna formula kombinira jedinstvene sastojke poput cinka i arginina, te zajedno s fluoridom štite cijelu usnu šupljinu.

 • Kako se vaša nova formula može usporediti s drugim zubnim pastama?

  Ne pružamo izravne usporedbe s određenim drugim proizvodima, ali sretni smo što možemo podijeliti s vama da za razliku od uobičajenih zubnih pasti koje štite samo vaše zube, Colgate Total®-ova proaktivna tehnologija pomaže u borbi protiv bakterija ne samo na zubima, već i na vašem jeziku, obrazima i zubnom mesu 24 sati, čime se osigurava zdravlje cijele usne šupljine.

  Novi Colgate Total® donosi više pogodnosti nego ikada prije. Pruža izvrsnu zaštitu od plaka i gingivitisa, te pruža nove prednosti, uključujući traženje bakterija i pomoć u borbi protiv njih za zaštitu cakline, trenutnu neutralizaciju mirisa povezanih s neugodnim zadahom i nove poboljšane okuse od kojih će vaša usna šupljina biti čista i svježa.

 • Jesu li sastojci novog Colgate Total®-a sigurni za okoliš - cink i arginin?

  Da, novi Colgate Total® koji sadrži cink i arginin potpuno je siguran za okoliš. Cinkom obiluje zemljina kora i bitan je dijetetski nutrijent. U okolišu se cink uglavnom pretvara u mineralnu formu. Arginin je prirodna aminokiselina i lako je biorazgradiva.

 • Jeste li promijenili okus?

  Da. Promijenjen je i optimiziran za najbolje iskustvo okusa s novom formulom. Mnogi potrošači dijele pozitivne povratne informacije o novim okusima i kažu da su vrlo osvježavajući i dugotrajni.

*po 4 tygodniach ciągłego stosowania, dwa razy dziennie.