Borba za zdrave osmijehe

DOSTUPNA ORALNA NJEGA

Borba za
zdrave osmijehe

Osmijesi su zdravi samo kad je njega dostupna

Zamislite da svatko na raspolaganju ima svo znanje o očuvanju zdravog osmijeha. Tada bismo mogli eliminirati toliko oralnih problema koji se mogu spriječiti i liječiti. Upravo je to naša vizija, a kako bismo je ostvarili, svojim rješenjima i proizvodima podižemo standarde u oralnom zdravlju i stvaramo prilike za učenje o uspostavljanju lakih, zdravih navika.

Težimo budućnosti bez karijesa.

Od učenja dvije milijarde djece zdravim navikama oralne njege do 2025. do omogućivanja pristupa dobrim higijenskim praksama, Colgateove kroz svoje inicijative brine da oralna njega i dalje bude dostupna svima.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILIJARDE BLISTAVIH OSMIJEHA

Colgate BLISTAVI OSMIJESI,
BLISTAVA BUDUĆNOST®

Colgateov program BLISTAVI OSMIJESI, BLISTAVA BUDUĆNOST® već gotovo 30 godina djeci diljem svijeta omogućuje besplatne stomatološke preglede i edukaciju o oralnom zdravlju, u svrhu razvijanja cjeloživotnih zdravih navika. Uz vašu potporu, dirnuli smo živote više od milijarde djece. Naš je sadašnji cilj doseći dvije milijarde do 2025.

Saznajte više

 

Mi oralnu njegu činimo jednostavnijom i pristupačnijom

Naš je cilj da kvalitetni proizvodi za oralnu njegu i edukacija o njoj budu lako pristupačni što većem broju ljudi diljem svijeta. Želimo da svaka osoba, neovisno o potrebama i okolnostima, ima sve potrebne informacije i alate za svakodnevno unapređenje oralne njege.

Colgate Oral Care Center

Colgateov centar za oralnu njegu

Imate li pitanja u vezi njege i zdravlja usne šupljine? Mi imamo odgovore! Posjetite naš redovito ažurirani Centar za oralnu njegu, gdje možete pronaći korisne članke i videozapise. Izvještavat ćemo vas o najnovijim preporukama u vezi aparatića za zube, plombi, umnjaka i još mnogočega, kako biste se u svakoj fazi i svakoj dobi mogli zaštititi od problema u usnoj šupljini.
 

Posjetite Centar za oralnu njegu

Održivi proizvodi za dentalnu njegu

ODRŽIVOST

Borba za zdrav planet kroz transparentnost

 

Saznaj više