Borba za zdrav planet

ODRŽIVOST

Borba za zdrav
planet kroz
transparentnost

Za zaštitu vas i našeg planeta potrebna su inovativna djela

Danas smo, više no ikad, svjesni krhkosti našeg planeta i potrebe za zdravim životom. Naša predanost ekološkoj odgovornosti i dobrobiti ljudi pokreće našu inovativnost u održivom pakiranju, dostavi proizvoda i upotrebi sigurnih sastojaka. A idemo i korak dalje, zalažući se za globalno smanjenje korištenja vode i plastičnog otpada.

recyclable toothpaste tube

Prva tuba za pastu svoje vrste koja se može reciklirati

 

Saznaj više

Transparentnost na djelu

Transparentni smo u vezi svega što ide u svaki Colgateov proizvod. Od naših formula i sastojaka do načina na koje vam proizvode dostavljamo, što više znate, s većom ćete sigurnošću Colgate donositi u svoj dom, svojoj obitelji.

Veganski

Veganski

Većina naših proizvoda su veganski i ne sadrže sastojke životinjskog porijekla, životinjske nusproizvode i pomoćne tvari.

Bez glutena

Bez glutena

U našim proizvodima nema glutena koji se može naći u pšenici, raži i ječmu.

 

 

Bez šećera

Bez šećera

Svojim proizvodima ne dodajemo šećer. Za poboljšanje okusa koristimo zamjene za šećer ili umjetne i prirodne zaslađivače.

Odgovorno proizvedeni

Odgovorno proizvedeni

Mi čuvamo naše ljude i naš planet. Naši proizvodni pogoni su sigurna radna mjesta za naše ekipe diljem svijeta. A odlično napredujemo i po pitanju energetske učinkovitosti i štednje vode, na svom putu do statusa kompanije s nula otpada.

Saznaj više

Svaki sastojak koji koristimo zdrav je za vas i vašu obitelj

NAŠI SASTOJCI

Svaki sastojak koji
koristimo zdrav je za vas i vašu obitelj

 

Saznaj više