close
Menu

O SanexuZdrava koža za svakoga.

alt=
alt=

Pomažemo koži da što bolje obavlja sve svoje funkcije na prirodan način

Naša misija u Sanexu je pomoći svima da imaju zdravu kožu, svaki dan. Vjerujemo da zdrava koža treba svakodnevnu njegu i stoga radimo na razvoju proizvoda koji pomažu održati kožu u najboljem mogućem stanju.

Sanex se već više od trideset godina bavi opsežnim istraživanjima na području njege kože. Opremljen najsuvremenijom opremom za ispitivanje, razvojni laboratorij Sanexa stvara sigurne, djelotvorne nove proizvode u potrazi za najboljim formulama koje će održati kožu zdravom. Kad god je to moguće, koristimo sastojke identične tvarima koje se prirodno nalaze u koži, svodimo broj sintetskih kemijskih sastojaka u našim proizvodima na najmanju moguću mjeru i uvijek vodimo računa o zaštiti prirodnog vanjskog omotača kože.


Svi su naši proizvodi osmišljeni zato da pomognu koži da prirodno obavlja sve svoje funkcije na najbolji mogući način i osiguravaju bitne elemente njege koje koža treba da bi ostala zdrava:

Dubinska hidratacija

Dubinska hidratacija

Sanex proizvodi baziraju se na kombinaciji hidratantnih sastojaka sličnih tvarima koje se prirodno nalaze u vašoj koži. Ti sastojci održavaju prirodnu vlažnost kože, privlače molekule vode i stoga čine kožu glatkom, mekom i hidratiziranom.

pH ravnoteža

pH ravnoteža

Sanexova istraživanja dokazala su da prirodna pH razina zdrave kože iznosi oko 4,7. Kada se tuširate vodom iz vodovoda i upotrebljavate lužnate ili pak pH neutralne proizvoda, povećava se pH vrijednost vaše kože, a to omogućuje razvoj štetnih bakterija. Svi su naši proizvodi blago kiseli upravo zato da pomognu održati prirodnu ravnotežu vaše kože.

Zaštita

Zaštita

Formule Sanex proizvoda djeluju dubinski, u suradnji s kožom, a ne samo na površini. Isporučuju neophodne i aktivne sastojke koji hrane kožu, osnažuju njen prirodni zaštitni omotač i čine je otpornijom na moguće štetne bakterije.

Uz naš vlastiti Odjel za razvoj i istraživanje, uključujemo i nezavisne stručnjake kako bismo dobili objektivnu podršku. Redovito surađujemo sa stručnjacima iz akademske i medicinske zajednice, kao i iz nevladinih organizacija, kako bismo ostali predvodnik na području znanja i trendova te kako bismo dobili objektivnu podršku.